Pracovní pomůcky a vybavení provozoven

Lis na ovoce RCWP-18LW ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má velký objem, takže jej lze využít jak v profesionální oblasti, tak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech. Moštovač má tradiční provedení ze dřeva a železa je obzvláště robustní. Díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 18 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, aby získaná ovocná šťáva bez ztráty odtékala přímo do sběrné nádoby (ta není součástí dodávky). Sestavení a použití tohoto lisu na ovoce a víno odpovídají tradičnímu způsobu lisování ovoce a obojí je velmi jednoduché. Nejprve vložte dovnitř jednu ze tří dodávaných lisovacích roušek a pak ji naplňte ovocem asi po 3 cm pod okraj. Poté položte oba dřevěné lisovací půlkruhy kolem závitové tyče a na ně umístěte dřevěné špalíky. Následně je třeba manuálně zvýšit tlak pomocí páky a z ovoce se vytlačí šťáva. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, můžete jej používat venku a také na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Lis na ovoce RCWP-6LW ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Tento lis na ovoce 6l se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má velký objem, takže jej lze využít jak v profesionální oblasti, tak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech. Moštovač má tradiční provedení ze dřeva a železa je obzvláště robustní. Díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 6 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, aby získaná ovocná šťáva bez ztráty odtékala přímo do sběrné nádoby (ta není součástí dodávky). Sestavení a použití tohoto lisu na ovoce a víno odpovídají tradičnímu způsobu lisování ovoce a obojí je velmi jednoduché. Nejprve vložte dovnitř lisovací roušku a pak ji naplňte ovocem asi po 3 cm pod okraj. Poté položte oba dřevěné lisovací půlkruhy kolem závitové tyče a na ně umístěte dřevěné špalíky. Následně je třeba manuálně zvýšit tlak pomocí páky a z ovoce se vytlačí šťáva. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, můžete jej používat venku a také na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Lis na ovoce RCWP-14LM ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce nerez se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má dostatečně velký objem, aby jej bylo možné využít jak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech, tak v profesionální oblasti. Materiály tradičního provedení – dřevo a železo – byly u koše tohoto modelu z důvodu delší životnosti a větší hygieničnosti nahrazeny ušlechtilou ocelí. Princip lisování ovoce je však u tohoto lisu na jablka stejný jako před 100 lety: díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 14 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, že aby získaná ovocná šťáva odtékala bez ztráty. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, je ideální pro použití ve venkovním prostředí a na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat. Poznámka: Nejlepších výsledků dosáhnete, když použijete lisovací hadřík odpovídající velikosti.

Lis na ovoce RCWP-18LWB.1 ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má velký objem, takže jej lze využít jak v profesionální oblasti, tak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech. Moštovač má tradiční provedení ze dřeva a železa je obzvláště robustní. Díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 18 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, aby získaná ovocná šťáva bez ztráty odtékala přímo do sběrné nádoby (ta není součástí dodávky). Sestavení a použití tohoto lisu na ovoce a víno odpovídají tradičnímu způsobu lisování ovoce a obojí je velmi jednoduché. Nejprve vložte dovnitř jednu ze dvou lisovacích roušek a pak ji naplňte ovocem asi po 3 cm pod okraj. Poté položte oba dřevěné lisovací půlkruhy kolem závitové tyče a na ně umístěte dřevěné špalíky. Následně je třeba manuálně zvýšit tlak pomocí páky a z ovoce se vytlačí šťáva. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, můžete jej používat venku a také na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Elektrický drtič ovoce RCWP-1500S neboli „šroťák na ovoce“ či „šroťák na jablka“ z gastronomického vybavení výrobce Royal Catering umožňuje bez námahy rozdrtit a připravit k odšťavňování velké množství ovoce. Pro výrobu domácích džusů naleznete výběr potřebných lisů na ovoce v našem obchodě v kategorii kuchyňských zařízení. Drtič jablek má výkonný motor o 1 500 W a 2 800 ot/min. Díky těmto hodnotám a také díky opravdu velké násypce dokáže tento model rozdrtit až 800 kg ovoce za hodinu. Mnoho druhů ovoce není třeba předem pracně zbavovat jadérek, avšak peckové ovoce (broskve, třešně, nektarinky, meruňky, švestky, blumy, mirabelky apod.) byste měli před drcením vypeckovat. Šrotovník ovoce má díky kvalitním materiálům velice dlouhou životnost. Hliníková skříň je sice lehká, avšak na neklouzavých gumových nožkách stojí stabilně a má nízké vibrace. Drticí kotouč je vyroben z ušlechtilé oceli, proto je nejen odolný vůči rzi, ale také je díky neporéznímu povrchu velmi hygienický. Disk lze v případě potřeby snadno vyjmout a vyměnit. Při koncepci tohoto elektrického drtiče ovoce byl kladen speciální důraz na bezpečnost. Z tohoto důvodu byl zabudován bezpečnostní spínač a vzdálenost mezi násypkou a drticím kotoučem byla využita na maximum.

Ruční drtič ovoce RCWP-7CR neboli „šroťák na ovoce“ či „šroťák na jablka“ z gastronomického vybavení výrobce Royal Catering umožňuje bez velké námahy rozdrtit a připravit ovoce k odšťavňování. Díky speciálnímu mlýnku zůstávají malé kousky šťavnaté a mají ideální velikost pro další zpracování. V našem obchodě nabízíme výběr vhodných lisů na ovoce v kategorii kuchyňských zařízení. Drtič na ovoce lze velmi snadno smontovat a navzdory kompaktní velikosti disponuje velkým objemem 7 l. Do násypky o rozměrech 33,5 x 30,5 cm velice snadno vložíte jablka, hrušky nebo jiné ovoce, které lze jednoduše drtit i ve velkých množstvích. Většinu druhů ovoce není ani třeba zbavovat jadérek, avšak broskve, třešně, nektarinky, meruňky, švestky, blumy, mirabelky a podobné ovoce byste měli před drcením nejprve vypeckovat. Větší ovoce je vhodné nejprve rozpůlit nebo rozčtvrtit; menší ovoce můžete drtit vcelku. Extra velká, ergonomická rukojeť drtiče jablek byla navržena tak, aby během zpracovávání ovoce neunavovala ruku. Nožičky jsou potaženy plastem a zajišťují, aby drtič jablek stál vždy stabilně a bezpečně. Manuální ovládání je výhodou na místech, kde není k dispozici elektřina nebo je přístup k napájení obtížný. Tento šrotovník na ovoce má velmi dlouhou životnost. Robustní konstrukce ze železa, hliníku a ušlechtilé oceli umožňuje používání po mnoho let. Uvnitř se nachází masivní hliníkový mlýnek, který je velmi účinný a zajišťuje ideální, šťavnatou konzistenci drceného ovoce.

Lis na ovoce RCWP-4.5L ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce nerez se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má dostatečně velký objem, aby jej bylo možné využít jak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech, tak v profesionální oblasti. Materiály tradičního provedení – dřevo a železo – byly u koše a vnější nádoby tohoto modelu z důvodu delší životnosti a větší hygieničnosti nahrazeny ušlechtilou ocelí. Princip lisování ovoce je však u tohoto lisu na jablka stejný jako před 100 lety: díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 5 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, že aby získaná ovocná šťáva odtékala bez ztráty. Stabilní základní desku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, je ideální pro použití ve venkovním prostředí a na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Lis na ovoce RCWP-3L ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce nerez se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má dostatečně velký objem, aby jej bylo možné využít jak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech, tak v profesionální oblasti. Materiály tradičního provedení – dřevo a železo – byly u koše a vnější nádoby tohoto modelu z důvodu delší životnosti a větší hygieničnosti nahrazeny ušlechtilou ocelí. Princip lisování ovoce je však u tohoto lisu na jablka stejný jako před 100 lety: díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 3 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, že aby získaná ovocná šťáva odtékala bez ztráty. Stabilní základní desku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, je ideální pro použití ve venkovním prostředí a na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Lis na ovoce RCWP-12LW ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Royal Catering je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Tento lis na ovoce 12l se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má velký objem, takže jej lze využít jak v profesionální oblasti, tak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech. Moštovač má tradiční provedení ze dřeva a železa je obzvláště robustní. Díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 12 l, kterou lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, aby získaná ovocná šťáva bez ztráty odtékala přímo do sběrné nádoby (ta není součástí dodávky). Sestavení a použití tohoto lisu na ovoce a víno odpovídají tradičnímu způsobu lisování ovoce a obojí je velmi jednoduché. Nejprve vložte dovnitř lisovací roušku a pak ji naplňte ovocem asi po 3 cm pod okraj. Poté položte oba dřevěné lisovací půlkruhy kolem závitové tyče a na ně umístěte dřevěné špalíky. Následně je třeba manuálně zvýšit tlak pomocí páky a z ovoce se vytlačí šťáva. Stabilní trojnožku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, můžete jej používat venku a také na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.