Pracovní pomůcky a vybavení provozoven

Všichni chtějí pizzu? Pak vykouzlete až 8 lahodných pizza kreací v profesionální peci na pizzu se dvěma pečícími komorami RC-POB44 ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering! Už žádné dlouhé čekání hostů u stolu vaší pizzerie nebo na pizzu take away. Zažijte to potěšení, které vám přinese pokaždé úsměv na jejich tváři. Výhody gastro pece značky Royal Catering ocení ale také občerstvení nebo snack bary, které tuto italskou delikatesu nabízejí zákazníkům raději s sebou. Při pečení pizzy záleží na správné teplotě, a proto můžete v každé pečící komoře nastavit teplotu dolního i horního ohřevu od 45 do 455 °C pomocí otočných regulátorů samostatně. Díky tomu se vám podaří na desce kamenné pece upéct křupavé, tenké těsto a zároveň dosáhnout šťavnatou vrstvu, po které se mozzarella jemně roztéká. Elektrický teploměr pece na pizzu zobrazuje dosažení optimální teploty. Do jedné komory můžete vložit až 4 pizz o průměru 32 cm, takže v této pečící troubě můžete péct až 8 kusů pizzy najednou. Molto Bene! Díky dva topným tělesům pro horní ohřev a stejnému počtu pro spodní ohřev o výkonu 2 350 W každé dosáhnete požadované teploty v pečicí komoře velmi rychle. Topné desky z kamene zajišťují optimální rozložení tepla na těsto pizzy a zaručují nezaměnitelnou chuť pizzy z kamenné pece. Komora o rozměrech 66 x 66 x 14 cm poskytuje dostatek prostoru pro vložení pizz do pece a jejich snadné vyjmutí pomocí lopaty na pizzu. Díky vnitřnímu osvětlení a průzoru máte o pizzách v pečící komoře vždy dokonalý přehled. Plášť pece na pizzu je vyroben z nerezové oceli a oceli s povrchovou úpravou. Zvolené materiály odolávají i vysokému zatížení a lze je velmi snadno udržovat. Aby z gastro pece neunikalo teplo, je pec izolována minerální vlnou. Topná tělesa jsou opláštěná, a proto jsou mimořádně trvanlivá, aniž by docházelo ke ztrátě topného výkonu. Profesionální pec na pizzu je napájena silnoproudou přípojkou 400 V.

Šamotová pec na pizzu Pec na pizzu značky Royal Catering je ideální pro profesionální přípravu různých druhů pizzy. Pec je vhodná pro použití v italských pizzeriích, ale i v kavárnách, snack barech nebo jiných stravovacích zařízeních, která chtějí optimálně vybavit svůj provoz. Díky přesné regulaci teploty s odděleným nastavením horního a spodního ohřevu, profesionálnímu šamotovému kameni na pizzu a spolehlivému časovači nabízí tato praktická pec na pizzu vše potřebné k upečení dokonalé pizzy.
kamenná deska – šamotová deska pro udržování vysoké teploty
jednoduché ovládání – tři regulátory pro nastavení individuální nastavení teploty (mezi 50 – 300 °) a času
protiskluzové provedení – gumové nožičky zaručují stabilitu a zabraňují poškrábání povrchu
vysoká kvalita – pouzdro z ušlechtilé oceli nereaguje s potravinami a účinně chrání před korozí
spousta prostoru – pro pizzu do průměru 36 cm

Pec na pizzu RCPO-3000-2PS 1 od Royal catering je se svým výkonem 3000 wattů skvělá volba, pokud se jedná o pečení dvou pizz současně. Díky kompaktní konstrukci vyrobené z nerezové oceli a nadčasovému designu se snadno přizpůsobí každému prostředí. Pec na pizzu nabízí rovnou 2 pečicí komory na pizzy o průměru až 40 cm a je vhodná na profesionální použití jak v gastronomii, tak v domácnosti.
2 pečící komory
Pec na pizzu do pizzerií, rychlých občerstvení, nebo bufetů
Vyrobena ze snadno čistitelné nerezové oceli
Odděleně nastavitelná horní, střední a spodní teplota
2 kamenná dna pro klasickou italskou chuť (každé 400 x 400 x 15 mm) / Průměr pizzy až 40 cm na pečicí komoru
Maximální teplota až 350 ° C / Časovač do 120 min.

Pec na pizzu RCPO-2000-1PE od Royal Catering – spolehlivý pomocník na pečení pizzy