Pracovní pomůcky a vybavení provozoven

Máte drůbežárnu, ale nemáte čas škubat slepice, kachny a husy ručně? Pak je elektrická škubačka drůbeže WI-PPM-80 značky Wiesenfield ideálním pomocníkem, neboť tuto časově náročnou a namáhavou činnost vykoná v řádu vteřin. Kvalitní škubačka na drůbež dokáže na jeden průběh oškubat až 10 slepic. V komerčním provozu tak celkově dosáhnete enormního pracovního výkonu až 900 kg/h. Umožňuje to motor o výkonu 2 200 W, který otáčí buben z potravinářské ušlechtilé oceli až na 275 ot/min. 211 drážkovaných, speciálně uspořádaných gumových škubacích prstů uvnitř bubnu v kombinaci se zabudovaným proplachováním připojenou zahradní hadicí zajišťují optimální výsledek; kůže škubaných zvířat je při tom zároveň dobře chráněna. A to vše s účinností 98 procent! Náš tip: V tomto stroji můžete škubat i dvě slepice najednou. Doporučujeme však naplnit buben na jeden průchod pouze jedním opeřencem, aby nedošlo k poškrábání kůže a masa ostrými drápy. Gumové prsty kromě peří také odstraňují nečistoty na kůži drůbeže. Oškubané peří ze škubačky vypadává a je shromažďováno v kontejneru. Motor pohání buben pomocí řemene, což minimalizuje riziko závad a zajišťuje bezproblémovou údržbu. Přeprava škubačky na kuřata je snadná díky čtyřem kolům, z nichž dvě jsou vybavena brzdami. Škubačka na kachny, nebo také škubačka na husy, je téměř kompletně vyrobena z korozivzdorné ušlechtilé oceli. Díky její dlouhé životnosti je skutečným obohacením pro všechny zemědělce, malé podniky nebo i hobby chovatele.

Máte drůbežárnu, ale nemáte čas škubat slepice, kachny a husy ručně? Pak je elektrická škubačka drůbeže WI-PPM-60 značky Wiesenfield ideálním pomocníkem, neboť tuto časově náročnou a namáhavou činnost vykoná v řádu vteřin. Kvalitní škubačka na drůbež dokáže na jeden průběh oškubat 5 až 6 slepic. V komerčním provozu tak celkově dosáhnete enormního pracovního výkonu až 540 kg/h. Umožňuje to motor o výkonu 1 500 W, který otáčí buben z potravinářské ušlechtilé oceli až na 275 ot/min. 181 drážkovaných, speciálně uspořádaných gumových škubacích prstů uvnitř bubnu zajišťují optimální výsledek; kůže škubaných zvířat je při tom zároveň dobře chráněna. A to vše s účinností 98 procent! Náš tip: V tomto stroji můžete škubat i dvě slepice najednou. Doporučujeme však naplnit buben na jeden průchod pouze jedním opeřencem, aby nedošlo k poškrábání kůže a masa ostrými drápy. Gumové prsty kromě peří také odstraňují nečistoty na kůži drůbeže. Oškubané peří ze škubačky vypadává a je shromažďováno v kontejneru. Motor pohání buben pomocí řemene, což minimalizuje riziko závad a zajišťuje bezproblémovou údržbu. Přeprava škubačky na kuřata je snadná díky čtyřem kolům, z nichž dvě jsou vybavena brzdami. Škubačka na kachny, nebo také škubačka na husy, je téměř kompletně vyrobena z korozivzdorné ušlechtilé oceli. Díky její dlouhé životnosti je skutečným obohacením pro všechny zemědělce, malé podniky nebo i hobby chovatele.

Předtím, než budete škubat peří drůbeže, jako jsou kuřata, kachny nebo husy, doporučujeme je nejprve spařit. Spařovací kotel na drůbež Kotel na paření drůbeže WIE-CS-70 je skvělou pomůckou, která vám tento přípravný krok umožní efektivně a rychle realizovat. Profesionální kotel na paření drůbeže od společnosti Wiesenfield je nepostradatelným pomocníkem v oblasti zemědělství, na jatkách, pokud chcete odstranit z kuřat či jiné drůbeže peří, abyste je mohli dále zpracovávat. Tento kotel na paření drůbeže má objem 70 l a je dimenzován na 3–8 kuřat v jednom pracovním kroku. Výkonný topný článek s 3 000 W přitom dosáhne velice rychle požadovanou teplotu, u kuřat je to 60–65 °C. Při přípravě škubání je třeba drůbež nejprve na pouhých 70–90 s spařit a spařovací kotel na drůbež je tedy také velice efektivní. Vkládání a vyjímání drůbeže usnadňuje koš z ušlechtilé ocele.  Teplota se nastavuje dle velikosti každého opeřence; k dispozici je velké otočné tlačítko a maximální nastavitelná teplota v nádrži s vodou je kolem 85 °C, přičemž u většiny druhů ptactva postačuje teplota mezi 60–70 °C. Nastavenou teplotu spolehlivě udržuje termostat a zařízení je tak možné optimálně použít na každý druh drůbeže. Ke snadnému používání zařízení přispívá také spínač, kterým je možné kotel zapínat a vypínat.
 Plášť je vyroben z ušlechtilé ocele, která se snadno čistí, která je určena pro zpracování potravin i za vysokých teplot, a která se díky své odolnosti skvěle osvědčila i při častém spařování drůbeže. Topný prvek je vybaven krytem, který usnadňuje čištění vnitřního prostoru stejně jako integrovaný vypouštěcí kohout. Protiskluzové gumové nožky zaručují bezpečné ustavení zařízení.

Máte chov křepelek, ale nemáte čas škubat drůbež ručně? Pak je elektrická škubačka drůbeže WIE-QP-30 z oblasti zemědělských produktů od společnosti Wiesenfield vašim ideálním pomocníkem, který časově náročnou a únavnou práci vyřídí během několika málo minut.
 Tato vysoce kvalitní škubačka drůbeže oškube jednu křepelku za jednu minutu. Díky tomu můžete v provozu dosáhnout oškubání opravdu maximálního počtu křepelek za několik málo minut. Umožňuje to výkonný 150W motor, který rychle otáčí bubnem, který je vyroben z ušlechtilé ocele vhodné pro potravinářské použití. 113 drsných a prstů z gumy speciálně umístěných v bubnu zaručuje optimální výsledek a rovněž chrání kůži zvířat. 
 Kromě peří odstraňují tyto škubací prsty z gumy z kůže ptáků také nečistoty, které se zde zachycují. Pomocí velké skluzavky a hadice s vodou je ze zařízení vyváženo oškubané peří, které se pak může zachycovat do záchytných nádob.  Škubačka křepelek je celá vyrobena z nerezové ocele a díky dlouhé životnosti je ideálním pomocníkem zemědělců, chovatelů křepelek i domácích chovatelů.
Z důvodu efektivních výsledků škubání doporučujeme, nejprve připravit peří křepelek v pařícím kotli, aby se jejich peří uvolňovalo z kůže ještě efektivněji.

Máte hospodářství, ale nemáte čas škubat kuřata, kachny či husy ručně? Pak je elektrická škubačka drůbeže WI-PPM-55 z oblasti zemědělských produktů od společnosti Wiesenfield vašim ideálním pomocníkem, který časově náročnou a únavnou práci vyřídí během několika málo minut. Tato výkonná škubačka drůbeže zvládne oškubat 3 až 4 kuřata za minutu. Tak dosáhnete v provozu neuvěřitelné kapacity až 360 kg/h. Umožňuje to výkonný 1 500 W motor, který otáčí bubnem, který je vyroben z ušlechtilé ocele vhodné pro potravinářské použití rychlostí až 275 ot/min. 131 drsných a speciálně umístěných prstů z gumy, které se nacházejí uvnitř bubnu, zajišťuje optimální výsledek škubání, při kterém se s kůží zvířat zachází šetrným způsobem, a kdy jsou kromě peří odstraňovány nečistoty z oblasti kůže. Pomocí velké skluzavky je ze zařízení vyváženo oškubané peří, které se pak může zachycovat do záchytných nádob. Škubačka drůbeže na kachny je z důvodu své odolnosti výrazným obohacením výbavy každého hospodáře, malého zemědělce nebo i amatérských chovatelů drůbeže. Je jedno, zda to jsou kuřata, kachny nebo husy: Chovejte vlastní drůbež na maso pomocí automatické líhně IN-96DDI od společnosti incubato. Na dvou úrovních je možné líhnout zároveň až 96 ptačích vajec současně. Dle jejich druhu to trvá až 35 dní. Díky integrovanému větráku má tato automatická líheň optimální cirkulaci vzduchu a rozdělení tepla. Ovládací systém SMART udržuje zvolenou teplotu konstantně mezi 20 a 50 °C, zatímco otáčecí mechanismus otáčí vejce každé 2 hodiny na 10 s zprava doleva. Pomocí prosvěcovačky se kontrolujete růst kuřat až do okamžiku jejich vylíhnutí. Moderní LED displej vás stále informuje o všech důležitých hodnotách. Pro přípravu vašich oblíbených pokrmů je tato sada ještě doplněna o hrnec na vaření RCST-98LI-E od společnosti Royal Catering. Můžete ho používat na elektrickém, plynovém nebo indukčním sporáku: V 98l hrnci z nerez ocele s pokličkou můžete vařit i velké množství potravin. Třívrstvé dno hrnce umožňuje snížit dobu vaření až o 20 % a zároveň snižuje spotřebu energie o pěkných 30 %.

Máte drůbežárnu, ale nemáte čas škubat slepice, kachny a husy ručně? Pak je elektrická škubačka drůbeže WI-PPM-55 značky Wiesenfield ideálním pomocníkem, neboť tuto časově náročnou a namáhavou činnost vykoná v řádu vteřin. Kvalitní škubačka na drůbež dokáže na jeden průběh oškubat 3 až 4 slepice. V komerčním provozu tak celkově dosáhnete enormního pracovního výkonu až 360 kg/h. Umožňuje to motor o výkonu 1 500 W, který otáčí buben z potravinářské ušlechtilé oceli až na 275 ot/min. 131 drážkovaných, speciálně uspořádaných gumových škubacích prstů uvnitř bubnu zajišťují optimální výsledek; kůže škubaných zvířat je při tom zároveň dobře chráněna. A to vše s účinností 98 procent! Náš tip: V tomto stroji můžete škubat i dvě slepice najednou. Doporučujeme však naplnit buben na jeden průchod pouze jedním opeřencem, aby nedošlo k poškrábání kůže a masa ostrými drápy. Gumové prsty kromě peří také odstraňují nečistoty na kůži drůbeže. Oškubané peří ze škubačky vypadává a je shromažďováno v kontejneru. Motor pohání buben pomocí řemene, což minimalizuje riziko závad a zajišťuje bezproblémovou údržbu. Přeprava škubačky na kuřata je snadná díky čtyřem kolům, z nichž dvě jsou vybavena brzdami. Škubačka na kachny, nebo také škubačka na husy, je téměř kompletně vyrobena z korozivzdorné ušlechtilé oceli. Díky její dlouhé životnosti je skutečným obohacením pro všechny zemědělce, malé podniky nebo i hobby chovatele.

Při škubání je třeba drůbež nejprve napařit, aby bylo možné opeření odstraňovat lehce a čistě. Díky tomuto kombinovanému zařízení, ve kterém je škubačka a spařovací zařízení WIE-PPS-55 je obojí možné v jednom kroku. Přitom se tento přístroj od společnosti Wiesenfield ukázal jako ideální pomocník, který za vás během chvilky tuto časově náročnou a namáhavou práci převezme. Tento kotel na paření drůbeže má objem 55 l a je dimenzován na 3 – 5 kuřat v jednom pracovním kroku. Výkonný topný článek 1 800 W přitom dosáhne velice rychle požadované teploty; u kuřat je to 60 – 65 °C. Vkládání a vyjímání drůbeže usnadňuje koš z ušlechtilé ocele o rozměrech 29 x 29 x 51 cm. 
 Teplota se nastavuje dle velikosti každého opeřence; k dispozici je velké otočné tlačítko a maximální nastavitelná teplota v nádrži s vodou je kolem 85 °C, přičemž u většiny druhů ptactva postačuje teplota mezi 60 – 70 °C. Nastavenou teplotu spolehlivě udržuje termostat a zařízení je tak možné optimálně použít na každý druh drůbeže. Ke snadnému používání zařízení přispívá také spínač, kterým je možné kotel zapínat a vypínat.
 Tato výkonná škubačka drůbeže s průměrem bubnu zvládne oškubat 3 až 4 kuřata za minutu. Tak dosáhnete v provozu neuvěřitelné kapacity až 270 kg/h. Umožňuje to výkonný 1 500 W motor, který otáčí bubnem, který je vyroben z ušlechtilé ocele vhodné pro potravinářské použití rychlostí až 1 440 ot/min. 151 drsných a prstů z gumy speciálně umístěných v bubnu zaručuje optimální výsledek a rovněž chrání kůži zvířat.
 Kromě peří odstraňují tyto prsty z gumy z kůže ptáků také nečistoty, které se zde zachycují. Pomocí velké skluzavky a hadice s vodou je ze zařízení vyváženo oškubané peří, které se pak může zachycovat do záchytných nádob.
 Zařízení se díky kolečkům snadno převáží – dvě z koleček jsou vybavena brzdou. Škubačka a kotel na paření drůbeže je celý vyroben z nerezové ocele a díky dlouhé životnosti je ideálním pomocníkem zemědělců, šlechtitelských zařízení i domácích chovatelů.