Pracovní pomůcky a vybavení provozoven

Infračervený elektrický gril pro grilování v interiérech Stolní gril infračervený se ideálně hodí pro grilování v interiéru, neboť zaručuje šťavnaté maso bez kouře a prskání během přípravy. Zvládne však nejen perfektní T-Bone steak – v tomto multifunkčním přístroji můžete připravovat ryby, hranolky a zeleninu stejně jako grilovaná kuřata, kebaby, krevety nebo mořské plody.
inovativní – nejmodernější infračervená technologie redukuje vznik kouře až o 80 % a umožňuje grilování v uzavřených místnostech
účinný – maximální teplota 240 °C zajišťuje rychlé a přesné pečení
časovač – zvukový signál a automatické vypnutí
jednoduchá příprava – nepřilnavý povrch zamezuje připalování jídel
snadná údržba – vyjímatelná odkapávací miska usnadňuje odstraňování oleje a tuku; veškeré příslušenství je vhodné do myčky
dlouhá životnost – materiály jako ušlechtilá ocel a tvrzené sklo a pečlivé zpracování jsou zárukou spousty grilovaček