Pracovní pomůcky a vybavení provozoven

Uzené speciality jako ryby, maso a sýr jsou velmi vyhledávané. Koupí generátoru studeného kouře výrobce Royal Catering získáte k ruce jednoduché, avšak současně účinné zařízení, pomocí nějž můžete udit řadu potravin a tím efektivně zdůraznit jejich jedinečnou chuť. Vzhledem ke své kapacitě a konstrukci je generátor studeného kouře navržen tak, aby produkoval kouř po 14 hodin. Za tímto účelem má nádoba z ušlechtilé oceli ze všech stran pravidelné otvory, které zásobují piliny kyslíkem. Díky tomu se piliny/lupínky spalují plynule a velmi pomalu, což zajišťuje rovnoměrnou produkci kouře. Nádoba je vyrobena z odolné, hygienické ušlechtilé oceli, která se obzvláště dobře hodí pro zpracování potravin a zároveň snadno odolá teplu žáru. Pro zapálení pilin, které pak automaticky stále hoří, je do tohoto zařízení instalován držák na svíčku. Jakmile jsou piliny rozžhavené, svíčku zhasnete. Díky jeho kompaktní velikosti můžete generátor snadno přepravovat a používat s různými gastronomickými grily či udírnami. Kromě toho je jeho údržba obzvlášť snadná.

Uzené speciality jako ryby, maso a sýr jsou velmi vyhledávané. Koupí generátoru studeného kouře výrobce Royal Catering získáte k ruce jednoduché, avšak současně účinné zařízení, pomocí nějž můžete udit řadu potravin a tím efektivně zdůraznit jejich jedinečnou chuť. Vzhledem ke své kapacitě a konstrukci je generátor studeného kouře navržen tak, aby produkoval kouř po 12 hodin. Za tímto účelem má nádoba z ušlechtilé oceli ze všech stran pravidelné otvory, které zásobují piliny kyslíkem. Díky tomu se piliny/lupínky spalují plynule a velmi pomalu, což zajišťuje rovnoměrnou produkci kouře. Nádoba je vyrobena z odolné, hygienické ušlechtilé oceli, která se obzvláště dobře hodí pro zpracování potravin a zároveň snadno odolá teplu žáru. Pro zapálení pilin, které pak automaticky stále hoří, je do tohoto zařízení instalován držák na svíčku. Jakmile jsou piliny rozžhavené, svíčku zhasnete. Díky jeho kompaktní velikosti můžete generátor snadno přepravovat a používat s různými gastronomickými grily či udírnami. Kromě toho je jeho údržba obzvlášť snadná.

Čerstvé uzené ryby nejsou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat výhradně v přístavu. Také maso a uzeniny si udrží po dlouhou dobu nezaměnitelnou chuť.
Stabilní a hygienická kostrukce z nerezové oceli.
Vhodná na maso a ryby
8 odkládacích ploch
1 odpadní miska na tuk (s nálevkou do mísy)
1 mísa na tuk

Všestranná udírna s 8 rošty a funkcí časovače Ušlechtilá udírna RC-FS1300 je koncipována pro použití v profesionálních gastronomických provozech, ať už v restauracích, hostincích, hotelech nebo agroturistických provozech. Elektrická udírna se používá k uzení nejrůznějších produktů chladným, teplým a horkým vzduchem, včetně sýrů, uzenin, drůbeže, zvěřiny a ryb.
všestranná – dokonalá pro uzení ryb, zeleniny a masa
variabilní – vhodná jak na uzení studeným, teplým a horkým vzduchem
prostorná – včetně 8 großer roštů
bezpečná – robustní a hygienická konstrukce z ušlechtilé oceli
praktická – časovač s 0 – 120 min a funkcí alarmu

S výkonnou udírnou RCRO-870 od Royal Catering můžete rovnoměrně udit ryby i maso, ať již za tepla, nebo horka.
Ideálně se hodí na profesionální uzení ryb a masa v restauracích a hotelech
Teplotní rozsah 30-110 ° C umožňuje teplé a horké uzení
Nastavitelná alarmová funkce časovače do 120 minut
Výkon: 1.000 W
Z ušlechtilé oceli