Před škubáním peří ohřejte drůbež ve spařovacím kotli. Předtím, než budete škubat peří drůbeže, jako jsou kuřata, kachny nebo husy, doporučujeme je nejprve spařit. spařovací kotel na drůbež WIE-CS-120 je skvělou pomůckou, která vám tento přípravný krok umožní efektivně a rychle realizovat. Profesionální kotel na paření drůbeže od společnosti Wiesenfield je nepostradatelným pomocníkem v oblasti zemědělství, na jatkách, pokud chcete odstranit z kuřat či jiné drůbeže peří, abyste je mohli dále zpracovávat.
výkonné – 7–8 kuřat v jednom pracovním kroku za pouhých 70–90 s
odolné – pevný plášť z ušlechtilé ocele, který se snadno čistí
prostorné – velký objem 120 l
jednoduché – obsluha velkým teplotním regulátorem do 85 °C a tlačítko zap/vyp
praktické – velký koš na drůbež se dá praktickým způsobem vyndavat