Vyvážená chuť espressa díky pěchovači na espresso Chcete-li si vychutnat opravdu perfektní espresso, musí se voda rovnoměrně protlačit přes aroma namleté kávy. A zde je tamper s třemi výstupky na espresso RCKM-25 od 10057 skutečně nepostradatelný. Homogenním způsobem zhutní a rozdělí kávu a zajistí její hladký povrch: Nedochází zde k takzvanému channelingu, při kterém voda protéká přes namleté kávové boby pouze několika směry. Díky rovnoměrnému protékání vody si můžete vychutnat skvělé aroma každého kávového bobu. Získáte espresso s plnou konzistencí a s vyváženou, harmonickou chutí.
praktické – s rozměry Ø 58 x 35 mm vhodné pro všechny běžné filtrační páky (není součástí dodávky)
nastavitelné – výšku je možné upravovat jednoduchým otočným mechanismem
profesionální – hladký a rovnoměrný povrch namleté kávy
hygienické – díky materiálům jako jsou ušlechtilá ocel a hliník
odolné – díky robustní konstrukci