Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.
velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
LED displej – jasně viditelné parametry
ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty